facebook

“Покидьок”: Військовий розповів Горбунову, що потрібно ЗСУ замість серіалу за 33 млн

Військовий назвав його покидьком, який нічим не відрізняється від чиновників, які роблять безглузді закупівлі на мільйони гривень.

Скандальна новина про зйомки серіалу “Інгулець”, на який держава готова виділити аж 33,6 млн грн, дуже стривожила не лише простий народ, а й військових.
Юрій Горбунов, який взявся за зйомки серіалу, переконує, що творчість потрібна під час війни, адже вона надихатиме українців. Проте військові із цим не згодні.

Більше того, один із них, Олег Симороз, назвав його покидьком, який нічим не відрізняється від чиновників, які роблять безглузді закупівлі на мільйони гривень, тягнуть гроші з бюджету собі до кишені.

“Такий же кон**ний покидьок, як ті, які займаються в період війни держзакупівлями. Він прямо сказав, що військовим потрібні розваги. Ви що, кон**ні? Ні, військовим потрібні дрони, аптечки, турнікети та авто. А не ця хер**, якою вони займаються”, – высловився боєць в етері.

Військового обурює, що Горбунов виправдовує такі витрати на серіал тим, що він “воює” на культурному фронті, тоді як справжні воїни гинуть десятками на передовій, захищаючи країну.

“Юря, бл*ть, у тебе серйозні втрати на цьому фронті? Я мрію, щоб такі люди як Горбунов та його товариші, забилися в якийсь один куточок. Ви вже всю країну довели, закрийте свої пі***ки. Віддайте гроші ЗСУ”, – сказав Симороз.



Читайте також:  Зірковий франківець став номінантом чоловічої премії XXL MEN’S AWARDS

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.