facebook

На Одещині вантажівка зіткнулася з легковиком: є загиблі й постраждалі

Чотирьох постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано, один із них – у важкому стані.

У Біляївському районі Одеської області під час зіткнення вантажівки і легкового автомобіля одна людина загинула і четверо постраждали.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, аварія сталася 5 жовтня близько 23:00 у селі Великий Дальник.




«Одна людина загинула. Чотирьох постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано, один з них у вкрай важкому стані»
, – повідомили у главку. Як зазначається, причини лобового зіткнення Mercedes і Renault встановлює слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Як повідомляв УНІАН, на Тернопільщині вантажівка на смерть збила жінку.

Після цього машину за інерцією занесло на територію Чортківського РВ Управління ДСНС, де вона протаранила ще й припарковане авто марки Opel.

Читайте також:  У МОЗ назвали нові правила організації навчання у школах: деталі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.