facebook

На Прикарпатті лобове зіткнення Audi та “копійки”, є загиблий

На трасі біля Івано-Франківська сталася смертельна ДТП за участю двох автомобілів, одна людина загинула. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Івано-Франківській області, передає УНН.

“30 липня о 22:35 у селі Боднарів Калуського району на автодорозі державного значення Н-10 сполученням “Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига” відбулося ДТП з потерпілими за участю двох легкових автомобілів: “ВАЗ” та Audi на іноземній реєстрації”,



– йдеться у повідомленні.

Рятувальники дістали з понівеченої автівки тіло загиблої людини та допомогли ліквідувати наслідки ДТП.

В пресслужбі ГУНП у Івано-Франківській області повідомили, що 55–річний водій “ВАЗ-2101”, намагаючись обігнати попутню автівку, виїхав на зустрічну смугу, де сталося лобове зіткнення з Audi А-6, якою керував 21-річний мешканець смт. Богородчани.

“Внаслідок ДТП керманич “ВАЗ-2101” загинув на місці аварії до приїзду медиків. Тіло чоловіка відправлено на проведення судово-медичної експертизи, в ході якої буде встановлено, чи був водій “ВАЗ-2101″ тверезим. Водія Audi А-6 освідчили на стан алкогольного сп’яніння – тверезий”, – зазначили в поліції.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також:  За добу у Польщі перекинулися два українських автобуса: є потерпілі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.