facebook

“Росія кидає трупи своїх солдатів в Україні”: хакери зламали сайт lenta.ru та розповіли правду про війну

У понеділок, 9 травня, коли РФ святкує день перемоги у Другій світовій, невідомі хакери зламали кілька її телеканалів і новинних сайтів. На них почали з’являтися матеріали з правдою про злочини, які російські військові вчиняють на війні проти України.

Водночас росіянам розповіли й те, як Кремль кидає своїх військовослужбовців. Такі дані, зокрема, з’явилися на пропагандистському ресурсі lenta.ru (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).

Так, у новині “Росія кидає трупи своїх солдат в Україні” росіянам розповіли, що командування підрозділів ЗС РФ, яких залучили до війни, не забирає з поля бою ліквідованих “визволителів”. У підсумку ті просто залишаються гнити на українській землі.

Також завдяки хакерам читачі lenta.ru змогли дізнатися про те, що Міністерство оборони РФ збрехало рідним моряків крейсера “Москва”, який затонув на дні Чорного моря після того, як його підбили українські ракети “Нептун”.

На пропагандистському росЗМІ з’явилися правдиві новини про війну РФ проти України


У статті йшлося про те, що в Міноборони РФ брешуть і замовчують інформацію про загиблих і зниклих безвісти членів екіпажу флагмана Чорноморського флоту. Зазначається, що родичі моряків скаржаться, оскільки не можуть отримати достовірних даних, а представники профільних відомств “посилають їх” та погрожують кримінальними справами за поширення інформації. На підтвердження було надано посилання на матеріали низки незаконно заблокованих на матеріали РФ видань.

“Цей матеріал не погоджений з керівництвом, а за його публікацію Адміністрація президента дасть виданню на горіхи, тобто терміново роби скрин, поки не видалили”, – попередили хакери читачів, перш ніж матеріали зникли з сайту росЗМІ.

Росіянам розповіли правду про загиблих моряків крейсера "Москва"

Читайте також:  "Буде сильно болючий удар": Україну чекає дуже несподівана подія - прогноз

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.