facebook

Трaгiчнa втрaтa розбила серця: на фрoнтi зaгuнули 8 Героїв iз заходу України

На Рівненщині в останню дорогу провели Героїв: Віктора Хоптюка, Юрія Ярмольчука, Віталія Булачка, Валентина Сидорука, Валентина Данчука та Олександра Стецюка.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Віктор Хоптюк
До лав Збройних Сил України був призваний у травні 2023 року. Службу у війську проходив у званні сержанта на посаді навідника механізованого відділення. На жаль, Герой загинув 5 лютого під час виконання бойового завдання у Харківській області.

Юрій Ярмольчук
Службу в Збройних Силах України проходив на посаді навідника гірсько-штурмового відділення. На жаль, Герой загинув 7 лютого під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

Віталій Булачок
Незалежність України захищав з 25 лютого 2022 року. Службу проходив в окремій механізованій бригаді на посаді розвідка. На жаль, Герой загинув 7 лютого під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Валентин Сидорук
Служив стрільцем-помічником гранатометника механізованого батальйону однієї з частин Сухопутних військ. На жаль, Герой загинув 6 лютого у Донецькій області.

Валентин Данчук
Із перших днів повномасштабного вторгнення пішов до війська добровольцем. Служив у бригаді ТрО Рівного, перебував на чергуванні поблизу білоруського кордону. У січні цього року був переведений на Донецький напрямок. Отримав звання сержанта. Нагороджений численними грамотами за зразкову службу. На жаль, Герой загинув 6 лютого під час виконання бойового завдання на Донеччині

Олександр Стецюк
20 вересня 2022 року Олександра призвали на військову службу за мобілізацією. Спочатку він служив на північних кордонах. З грудня минулого року воював на Донеччині. На жаль, 6 лютого серце Героя зупинилося.



 

Сьогодні, 13 лютого, у Львівській області попрощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Читайте також:  На Тернопільщині зафіксували першу смерть від штаму коронавірусу "Дельта"

Петро Панчишин
Після повномасштабного вторгнення був призваний до лав Збройних сил України у грудні 2022 року. Загинув 7 лютого 2024 року під час мінометного обстрілу одного із населених пунктів Донецької області.

Микола Габа
З початком повномасштабного вторгнення повернувся до лав ЗСУ. Майже два роки захищав Україну у найгарячіших точках. Воїн був командиром взводу ударних безпілотних авіаційних комплексів 80-тої окремої десантно-штурмової бригади, старшим лейтенантом. Загинув 8 лютого 2024 року у Бахмутському районі Донецької області.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.