facebook

Окупант бомбив власну матір у Кременчуці: жінка попросила пробачення в українців (відео)

Російський пілот Олексій Головенський, виконуючи наказ командування армії РФ, бомбив мирні міста України, коли його батьки та друзі живуть у Кременчуці на Полтавщині.

Про це повідомила прес-служба СБУ.

Мама пілота з Криму розповіла на відео, що її син проходив службу у полку морської авіації РФ, що дислокується у місті Саки. За словами Олени, 5 березня її син на літаку Су-37 вилетів у Миколаївську область, де був збитий українськими ППО. Після чого росіянин потрапив у полон.



Цю інформацію родичі “визволителя” українського народу дізналися зі ЗМІ, побачивши його серед полонених. Жінка зізналася, що її захлеснув біль та сором за Олексія. Вона неодноразово в Кременчуці чула страшне виття сирен повітряної тривоги і не могла повірити, що її син може обстрілювати рідні землі.

“Прошу пробачення в українського народу за те, що не змогла виростити нормальну, гідну людину”, – зі сльозами на очах вимовила жінка.

Читайте також:  Мачуха жорстоко знущалась над семирічним хлопчиком: Змушувала дитину пити відбілювач і обливала його окропом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.