facebook

У машині виявили людські останки і біжутерію: Чоловік зґвалтував і жорстоко вбив 15-річну дівчину

У машині підозрюваного виявили людські останки і жіночу біжутерію.



В Румунії, в місті Каракал, місцевий підрозділ Управління з розслідування організованої злочинності та тероризму (DIICOT) заарештувала підозрюваного в організації торгівлі неповнолітніми та зґвалтуванні зниклої напередодні 15-річної дівчини.

Про це повідомляють румунські ЗМІ.

Кримінальну справу стосовно 57-річного автомеханіка Георге Дінке розслідується в Крайові місцевим управлінням по боротьбі з організованою злочинністю і тероризмом. Дінке підозрюється у вбивстві і зґвалтуванні неповнолітньої дівчини зниклої напередодні. У його машині виявили людські останки і жіночу біжутерію. Підозрюваний затриманий на 24 години і доставлений в Крайову для подальшого розслідування. Дінке свою провину не визнає.

Напередодні в Каракале зникла дівчина. Вона дзвонила за екстреним номером 112, але її місцезнаходження було визначено неточно.

“Це був дзвінок від зниклої дівчини, вчора, STS (сервіс телекомунікацій) послав нам область і три неправильних розташування. Люди з району (Олт повіт — ред.) пішли туди і нічого не знайшли… Але в процесі пошуків вони побачили машину, яка кілька разів з’являлася на фотографіях. Її обшукали і знайшли в бочці ще людські останки з кільцями, прикрасами. Залишки будуть вивчені з допомогою експертизи, — сказав Джеорджан Дреган, прес-секретар румунської поліції.

DIICOT також розслідує ще одне зникнення Луїзи Міхаели Меленку. Дівчину бачили востаннє у середині квітня в Каракале. Правоохоронці розслідують можливу причетність Дінке до цього епізоду.

Місцеві жителі в Каракале вийшли на протест, вимагаючи справедливого розслідування. У людей були білі аркуші з написами “Справедливість для Олександри”.

Підозрюваного Дінке в румунській пресі вже порівнюють з американським серійним вбивцею і некрофілом Тедом Банді, пише DIGI24.

“Поки рано робити висновки. Це трагічний випадок, схоже є дві або три жертви. Зараз інформація суперечлива. Починається робота поліції, судово-медичні експертизи для впізнання трупів , – пояснив колишній співробітник судової поліції Валеріу Шухан в коментарі агентству Mediafax.

Читайте також:  На Закарпатті дітей без щеплення не пускатимуть у навчальні заклади? (ВІДЕО)

Нагадаємо, в Южному (Одеська область) заарештували чоловіка, який зґвалтував 18-річну вагітну жінку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.