facebook

На Буковині жінка вбила свою новонароджену дитину

02 липня 2019 р. Чернівецький апеляційний суд засудив до одного року шести місяців 26 – річну уродженку с. Веренчанка Заставнівського району Чернівецької області за вбивство своєї новонародженої дитини.

Як встановлено районним судом та перевірено апеляційною інстанцією, обвинувачена, перебуваючи на 9 місяці вагітності, самостійно народила життєздатну доношену дитину у саду на території домогосподарства своїх батьків. Відразу після пологів, перебуваючи в обумовленому пологами психічному стані, діючи умисно, з метою протиправного позбавлення своєї новонародженої дитини життя, задушила немовля.

Після цього обвинувачена залишила тіло своєї новонародженої дитини на місці події.

Врахувавши беззаперечні факти та встановлені обставини справи, суд І інстанції визнав обвинувачену винною за ст. 117 КК України та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк один рік шість місяців. З цим рішенням обвинувачена не погодилася та подала апеляційну скаргу.

Втім, на переконання колегії суддів Чернівецького апеляційного суду, докази, дослідженні судом першої інстанції, та перевірені під час апеляційного розгляду в повній мірі доводять вину обвинуваченої у вчиненні злочину.

З урахуванням ступеня тяжкості вчиненого злочину та особи обвинуваченої, колегія суддів прийшла до висновку про неможливість її виправлення та перевиховання без ізоляції від суспільства

А тому, ухвалою суду від 02 липня 2019 року, апеляційну скаргу обвинуваченої залишено без задоволення, а вирок районного суду – без змін.




Фото ілюстративне

Читайте також:  Вбивство дівчинки в Харкові: сусіди розповіли про гулянку в будинку напередодні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.