facebook

Весілля Віктора Павліка: Молодша на 28 років наречена показала весільну сукню

Віктор Павлік одружується на новій коханій Катерині Репяховій, яка молодша за артиста на 28 років, цього року.

Музикант візьме шлюб уже вчетверте. Пара зустрічається вже декілька років, але про свій роман оголосила тільки минулого літа, викликавши у суспільстві неоднозначну реакцію.

Про це пише РБК.

Зараз PR-менеджер 54-річного співака Репяхова опублікувала в мережі фото з весільного салону, в якому вибирає вінчальну сукню. Дівчина виклала знімок в Instagram-сторіз, попутно відповівши на запитання підписників щодо дати весілля.

У підписі до фото Катерина зазначила, що вони з Віктором давно визначилися з датою церемонії, а також подякувала шанувальникам за інтерес до молодят.

Крім того, Репяхова показала в мережі фото зі свого відпочинку разом з Павліком на гірськолижному курорті в Словаччині та зізналася, що подорож з нареченим стала “тепер нашою історією”.



Нагадаємо, що Віктор Павлик був тричі одружений – перша дружина Ліда народила йому сина. Після цього у співака були стосунки зі Світланою з Узбекистану, які тривали 8 років і від яких народилася дочка Христина. Потім артист не встояв перед красою танцівниці Лариси, з якою він одружився двічі. У них народився син Павло. У 2016 році Павлик розлучився з Ларисою і почав зустрічатися з Катериною Репяховою.

Читайте також:  Скандальна ексречниця ДПСУ поїхала з України: "Життя у мене змінюється зараз кардинально"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.