facebook

Власники “гроба на колесах” звинувачують у брехні хлопчика, який розпоров ногу у маршутці

Травматичною виявилася поїздка для 12-річного хлопчика на Хмельниччині. Він розсік ногу у маршрутці.
Під час руху залізний гостряк з-під сидіння розпоров гомілку. Медики зашили ногу, а мати звернулася у поліцію. Перевізник запевняє, що школяр усе вигадав і травмувався в іншому місці.



Про це повідомляє ТСН.

“Гробики на колесах” – так ці маршрутки називають у Шепетівці. Старі, з трухлявою підлогою, роздертими сидіннями та розхлябаними дверима. Саме у такій маршрутці 12-річний Валентин поранив ногу. Йому наклали сім швів.

Мати хлопця наступного дня після інциденту зробила фото відігнутого кінчика металевого каркасу сидіння.

Водії та перевізник кажуть, що хлопець обманює. За словами хлопчика, їхав у білій маршрутці номер дев’ять о 14 годині. Утім, такого бути не може, бо наче по цьому маршруту у цей час їздить маршрутка жовта.

Валентин водія не впізнає. Перевізник звинуватив дитину і маму в обмані. За їхніми словами, мати хлопчика приходила за компенсацією.

Утім, згодом хлопчик таки вказує на іншого водія. Зараз він водить інший бус і каже, що у той день теж був на іншому маршруті. Диспетчер показує записи: на рейсі був не той бус, що вказує хлопчик і не той водій.

Але мати з сином не здаються. Вдається “упіймати” ту саму білу маршрутку. Під сидінням – жодного гостряка.З фото, яке зробила раніше, мати ходила у поліцію і прокуратуру. Проблема у тому, що у хлопчик не має квитка, який би доводив, що він взагалі був у транспорті. Бо каже, їх здебільшого в Шепетівці і не дають.

Єдине, що вдалося матері, знайти пасажирку, що сиділа поруч із сином, коли він травмувався. Жінка погодилася свідчити в поліції.

Читайте також:  “Рагуль дня” або як паркуються в Івано-Франківську (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.