facebook

Купалися та рвали лілії: у Вінницькій області після відпочинку в компанії знайшли мертвою 22-річну дівчину

Дівчина образилася на подругу і пішла купатися сама.



У Вінницькій області у водоймі знайшли тіло дівчини. Згодом її особу встановили. Загиблою виявилася 22-річна місцева жителька Ірина Колот.

Що сталося з дівчиною, розповідає видання 20 хвилин Вінниця.

16 липня, біля одного із кафе у Вінниці рятувальники дістали з Південного Бугу тіло невідомої дівчини. На місці тіло оглядав експерт і не виявив ознак насильницької смерті.

Як розповіла подруга загиблої Ірини Колот Наталія, вони були найкращими подругами і того дня відпочивали разом.

“Мати Ірини загинула у ДТП, коли дівчинці було вісім років. Її виховував батько. У січні Ірині мало виповнитись 23 роки. Вона дуже позитивна людина була. Останнім часом працювала подобово ревізором в “Аврорі”, — розповідає дівчина.

Напередодні трагедії подруги пішли гуляти з друзями – двома хлопцями. Молоді люди відпочивали, купалися та рвали лілії. За словами подруги, Ірина приревнувала її до хлопця та пішла купатися сама.

“Після цього ми вже її не бачили. Ірина так і не повернулася. Ми її шукали до часу ночі та думали, що Іра пішла додому. А сьогодні дізнались, що її вчора знайшли мертвою”, — згадує подруга.

За інформацією Вінницької обласної поліції, тіло дівчини направили на проведення судово-медичної експертизи. За фактом відкрили кримінальне провадження. Наразі ведеться слідство та поліція з’ясовує обставини смерті дівчини.

Читайте також:  Стало відомо, де Володимир Зеленський відзначатиме Новий рік

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.