facebook

Покинули помирати, бо немає грошей: у коридорі лікарні вже тиждень лежить хворий на гангрену (фото 18+, відео)

«У нього немає грошей – і ніхто не хоче займатися його лікуванням».

У Дніпрі, у відділенні терапії 9-ї міської лікарні, напризволяще покинули чоловіка, хворого на гангрену.

Про це повідомляє «Інформатор».

Хворий лежить у коридорі біля туалету так уже кілька днів.

Медперсонал знає про діагноз, але жодних дій, окрім перев’язок, не робить.

«Коли я зайшла до відділення, то почула нестерпний смердючий запах. Від санітарів я дізналася – це через те, що в коридорі на кушетці лежить людина з гангреною. Вони також розповіли мені, що чоловік перебуває в цьому відділенні, тому що більше його ніде не хочуть приймати, у нього немає грошей – і ніхто не хоче займатися його лікуванням», – розповіла дівчина, яка відвідувала свою родичку.

Вона додала, що в таких умовах чоловік є вже тиждень, йому потрібна операція – ампутація ноги, але ніхто нічого не робить.

«При цьому персонал знає про діагноз, про необхідність операції. Його кінцівка опущена в якусь ємність, замотана в пакети. Повз нього багато разів в день проходять лікарі, але нічого не змінюється. Іноді роблять якісь перев’язки і все», – поділилася дівчина.

Пацієнти відділення зазначають, що ночами чути стогони чоловіка. Крім того, вони кажуть, що перев’язки нерідко супроводжуються криком із боку персоналу. Також за словами очевидців, 11 червня лікарню «замінували» – всіх евакуювали, але чоловік нібито залишився на своєму місці.

Читайте також:  У Франківську паралізований рух через ремонт моста на Пасічній

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.