facebook

Sharp Aquos Pad SH-05G: 7-дюймовий планшет на платформі Snapdragon 810

Компанія Sharp анонсувала тонкий і легкий планшет Aquos Pad SH-05G, який функціонує під управлінням операційної системи Android 5.0 Lollipop.
Представлена новинка стала другим у світі



(після моделі Sony Xperia Z4 Tablet) планшетом, виконаним на 64-бітному процесорі Qualcomm Snapdragon 810. До складу чіпа входять чотири потужних ядра ARM Cortex-A57 з частотою 2,0 ГГц і чотири енергоефективних ядра Cortex-A53 з частотою 1,5 ГГц. Відеопідсистема покладається на контролер Adreno 430.

Міні-комп’ютер отримав якісний IGZO-дисплей з діагоналлю 7 дюймів і роздільною здатністю 1920 × 1200 пікселів (WUXGA). В оснащення входять камери з 8- і 2,1-мегапіксельною матрицями.

Об’єм оперативної пам’яті складає 2 Гбайт. Флеш-модуль місткістю 32 Гбайт може бути доповнений картою microSDXC ємністю до 128 Гбайт. Пристрій має адаптерами бездротового зв’язку Wi-Fi (IEEE 802.11a / b / g / n / ac) і Bluetooth, а також модулем LTE для роботи в мобільних мережах.

Однак не достатньо сказати, що цей планшет просто потужний, він ще й добре оснащений. Так, традиційний набір з бездротових модулів розбавлений інфрачервоним випромінювачем для управління побутовою електронікою, а за прийом каналів цифрового ТБ відповідає TV-тюнер 1seg (One Seg).

Габарити становлять 174 × 105 × 8,0 мм, вага – 210 грамів, що робить новинку одним з найбільш компактних і легких гаджетів у своєму класі. Харчування забезпечує акумуляторна батарея ємністю 3900 мА · год.

У Японії продажами планшета займеться оператор NTT DoCoMo. Чи планує Sharp поставляти Aquos Pad SH-05G на інші ринки, не уточнюється.

Джерело – іноЗМІ

 

Читайте також:  У центрі Франківська двоє ромів вкрали у чоловіка планшет

Шукайте деталі в групі Facebook