facebook

Хрещений порізав всю сім’ю після застілля: день народження перетворився на пекло, подробиці трагедії

Чоловік під час застілля накинувся на сім’ю своєї хрещениці з ножем



Про це стало відомо з повідомлення «Рамблера». Як відомо, трагедія сталася в Росії, в Ульяновській області. У селищі Ішеєвка сім’я відзначала день народження дочки Іри, який виповнилося 18 років. Однак, під час святкування вночі з 14 на 15 травня, був запрошений сусід Олександр Артамонов, який є хрещеним батьком іменинниці. Вночі Артамонов посварився з господарями квартири, а вже під ранок раптово взяв ніж і накинувся на главу сімейства.

В результаті різанини загинув батько був убитий. Його 10-річний син, який отримав кілька ножових поранень, також помер вже по дорозі в реанімацію. Мати серйозно поранена. 18-річну дочку оперують у лікарні Ишеевка, мати сімейства доставлена ​​в лікарню швидкої допомоги в Ульяновську. На місці поножовщини зараз проводяться слідчі дії. Сусіди потерпілої родини стверджують, що чоловік жив дружно з майбутніми жертвами. Вони припускають, що на поведінку підозрюваного могли вплинути ускладнення після інсульту.

«Я не очікувала нічого такого! Наша сім’я в дуже хороших відносинах з цією сім’єю. Ми сусіди, ми як переїхали туди, так і дружимо з їхньою родиною, вже років 10. Папа іноді випиває, запальності у нього ніколи не було. Останні дні тато ходив в занепаді, у нього сил не було», – розповіла дочка Олександра Артамонова про свого батька ресурсу LifeShot. Також на телеграм-каналі були опубліковані фото з місця подій і знімок самого Артамонова з дочкою.

Читайте також:  Померла легенда: Пішла з життя відома народна артистка. Нею захоплювались всі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.