facebook

Обурений і ображений: Юрій Луценко готовий піти у відставку?

Юрій Луценко заявив президенту Петру Порошенку про свою готовність подати у відставку з поста генпрокурора України через ситуацію з американським послом.


Луценка обурило те, що після його інтерв’ю американському виданню The Hill, де він звинуватив посла США в Україні Марі Йованович в тому, що та вимагала від нього не порушувати кримінальні справи проти ряду українських громадян, спочатку Порошенко, а потім і МЗС Україна фактично відреклися від нього і висловили послу підтримку.

“Все ж таки розуміють, що Луценко ніколи б не дав таке інтерв’ю без рекомендації Порошенко. Вони таким чином намагалися сподобається Трампу і республіканської частини істеблішменту. І заручиться їхньою підтримкою на виборах і відразу після них. Але, мабуть, не врахували, що наїзд на американського посла в будь-якому випадку буде сприйматися як наїзд на Америку. що Петру Порошенко у Вашингтоні дуже швидко пояснили і він тут же дав задню, фактично зробивши крайнім Юрія Віталійовича. Луценко це обурило і він вже повідомив президенту, що готовий в такому випадку подат ь у відставку ще до закінчення президентських виборів. Але поки що незрозуміло – наскільки серйозні у генпрокурора наміри або це всього лише емоції”, – повідомляють ЗМІ,

Читайте також:  Слизький шлях: на трасі Івано-Франківськ-Львів одразу декілька ДТП. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.