facebook

У Києві вчителька “вчить” дітей тому, що війну розпочала Америка, а не росіяни: “Ображає, обзиває, принижує”

Батьки учнів із 216 школи скаржаться на вчительку, яка не боїться піднімати руку на дітей та “дезінформувати” їх з приводу повномасштабної війни.



У Києві відбувся черговий скандал, що стосується шкільного викладача, що періодично відбувається у багатьох областях України.
Вчителька молодших класів не соромиться виявляти агресію та насильство щодо своїх учнів.

Додатково вона поширює неправдиву інформацію серед дітей, стверджуючи, що РФ не має жодного відношення до початку повномасштабної війни, і це лише провокація з боку США.

Мати одного з учнів цієї викладачки поділилася цим обуренням і представила аудіозапис, на якому чути її грубі висловлювання.

“Мій син навчається у 3 класі школи 216 р. Києва. Їх вчитель Болдирєва Наталія Петрівна займається булінгом по відношенню до дітей, ображає, обзиває, принижує. Одного разу навіть ударила мого сина, але він боявся мені”, – пише женщина.
Цю інформацію їй вдалося “витягнути” лише з часом. Звичайно, після почутого вони вирушили до завуча, але їй ніхто не повірив. Хоча вчителю було зроблено попередження. Тож зараз Наталя Петрівна більше нікого не б’є, лише ображає.

Інші батьки учнів із класу також подали заяви, але адміністрація школи стверджує, що не може звільнити викладачку через її довгий стаж роботи – Болдирєва працює з самого заснування школи.

А до СБУ не можна звернутися через відсутність прямих доказів.

Читайте також:  "Юра Прощай": Луценко підписав заяву на звільнення з посади генпрокурора України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.