facebook

Смертельна ДТП у Калуші: стали відомі подробиці таргедії

17 лютого о 12:20 в м. Калуш на вул. Об’їзна трапилась жахлива ДТП.



Як інформують в Управлінні з питань цивільного захисту ІФ ОДА, 28-річна водій автомобіля “Рено Кліо” – жителька с. Студінка Калуського району, не впоралась із керуванням, виїхавши на смугу зустрічного руху, допустила зіткнення з автомобілем “Фольксваген Тігуан” під керуванням 38-річного жителя с. Крихівці Івано-Франківської міської ради, передає Фіртка.

“Внаслідок ДТП водій автомобіля “Рено Кліо” від отриманих травм померла на місці події, пасажир гр. 1985 р. н., житель с. Студінка, доставлений КШМД в Калуську ЦРЛ та госпіталізований із діагнозом: ЗЧМТ, ЗГМ, травматичне пошкодження хребта і тазу, різана рана правого коліна, поміщений у відділення реанімації”, – йдеться у повідомленні.

28-річнаа пасажирка автомобіля «Фольксваген» доставлена в Калуську ЦРЛ та госпіталізована із дiагнозом закритий перелом середньої третини бедра, вагітність 28 тижнів, а інший 5-річний пасажир отримав забій м”яких тканин обличчя та живота, підшкірну гематому правого стегна.

Читайте також:  Подробиці сімейної трагедії на Прикарпатті: чоловік зарізав дружину і намагався покінчити з життям (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.