facebook

На Прикарпатті завершився весняний призов

17 червня з Івано-Франківського обласного військового комісаріату на строкову військову службу відбулася остання відправка до війська 25 прикарпатських призовників.



Термін проходження військової строкової служби для осіб з вищою освітою становить 12 місяців, за її відсутності – 18 місяців, передає Фіртка.

Для благословення успішного проходження військової служби був запрошений капелан обласного комісаріату о. Ярослав Рожак, який від імені Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ для кожного призовника передав образочок та пригадав, що молитва для солдата є неабиякою силою, яка допомагає щодня сумлінно та з почуттям патріотизму виконувати свої обов’язки.

435 юнаків з Прикарпаття цієї весни вже поповнили лави ЗСУ та інших військових формувань. Івано-Франківська область виконала план весняного призову на 100%.

Усіх юнаків перевірили методом експрес-тестування на наявність Covid-19.

Як повідомили у комісаріаті, що військовослужбовці строкової служби до участі в Операції об’єднаних сил (ООС) на Сході України не залучатимуться. Весняний призов 2021 закінчується 30 червня.

Читайте також:  Коли в Україні закінчиться опалювальний сезон

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.