facebook

Улюблену країну українських заробітчан заполонили полчища щурів: відео

Щурячий апокаліпсис змусив італійців битися в істериці – натовпи білих щурів носяться по дорогах у незрозумілих напрямках

Жителі Італії б’ються в істериці: з невідомих причин північні міста захлеснув “щурячий циклон”. Натовпи білосніжних гризунів носяться зграями в невідомих напрямках. Експерти намагаються розібратися в причинах дивного явища.

Останні події, що відбуваються в Італії, більше схожі на сцени з фільмів жахів. Водії, що мчать по дорогах на півночі Італії, змушені спостерігати величезну кількість білих щурів, які біжать в незрозумілому напрямку.

Гризуни особливо сильно тероризують жителів міста Гаттоліно



. Тварі відрізняються не тільки нестандартним білим забарвленням (зазвичай її мають лише селекційні лабораторні та декоративні щури), але і дивною поведінкою. Для боротьби з створіннями навіть була створена спеціальна група, яка включає пожежних, поліцейських і санітарних інспекторів. Про це повідомляє портал www.planetanovosti.com

На даний момент влади міст поставили завдання з’ясувати, чи заражені гризуни будь-якими вірусами. Також найближчим часом буде відомо, звідки і куди біжать щурі.

За словами місцевого жителя на ім’я П’єро, щурі, швидше за все розуміють знаки. Так, при вигляді того чи іншого дорожнього знака, який забороняє рух, гризуни розгортаються і біжать назад.

Відзначимо, що щурі визнані одними з найрозумніших тварин на планеті. Наприклад, це єдиний біологічний вид крім людини, здатний сміятися.

Читайте також:  Польський лікар наклав на себе руки через зараження коронавірусом, – ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.