facebook

180 грн. від вокзалу до онкодиспансеру довелося сьогодні платити франківцям, аби доїхати на роботу

Сьогодні в групі Комуналка іф соціальної мережі Фейсбук Алена Сидлак повідомила про відсутність автобусів, які сполучають залізничний вокзал з онкодиспансером. Працівникам і відвідувачам медичного закладу довелося понад годину чекати на морозі, або ж оплачувати послугу таксі, інформує Правда.іф.



«Сьогоднішній робочий день почався з массових спізнень і матеріальних витрат – все,що народ заколядував,довелося тратити на таксі (180 грн залізничний вокзал-онкодиспансер), добре, якщо хтось зміг зібрати компанію! Бо чекати на зупинці більше години!!! при -16° автобус N21 (але годину таки довелося почекати) можуть не всі. Хоч би в цей день надали в ТОЙ керунок кілька зайвих автобусів. Бо один 21 на лінії, коли 2 лікарні працюють…

Добре,що хоч по обіді виїхало ще кілька N 21. Приблизно,таке ж саме було у вихідні, всі автобуси їхали прямо на Чукалівський цвинтар практично без зупинок.Але ж лікарні працюють і в вихідні. Може пан мер Руслан Марцінків зможе пояснити що то було? День таксиста?», – йдеться в дописі.

Читайте також:  Депутат опублікував фото повістки на допит з номером "справи Ахметова"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.