facebook

Вистрілив собі в живіт з нагородного пістолета: депутат Київради намагався накласти на себе руки

У суботу ввечері, 13 жовтня, депутат Київської міської ради, а також керівник Київської міської організації ВО «Свобода» Петро Кузік намагався накласти на себе руки.



Кузік вистрілив собі в живіт з нагородного пістолета SIG Sauer, після чого був госпіталізований в реанімацію. Проте, офіційного підтвердження цієї інформації немає.

У соцмережі Facebook останній запис депутата написана 13 жовтня о 13:08, де він повідомляє про перегляд «українського патріотичного кіно».

Відзначимо, що Кузік в період 2012-2014 рр. був помічником-консультантом народного депутата і «головного свободівця Києва» Андрія Іллєнка. Також він був депутатом VI скликання Броварської міської ради (з 2010 по 2014 роки).

З 1 грудня 2015 року – перший заступник постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку (з питань бюджетної політики).

Варто нагадати, що раніше повідомлялося, що у Запоріжжі учениця 8-го класу скінчила життя самогубством, стрибнувши з моста в Дніпро. Як повідомили в ГУ ДСНС в Запорізькій області, трагедія сталася 1 жовтня.

«Коли дівчина намагалася перелізти через огорожу моста, її помітив водій автомобіля, який проїжджав повз. Він кинувся на допомогу школярці, але не встиг – вона стрибнула вниз », – сказано в повідомленні.

Читайте також:  “У вбивcтвi зізнався 23-річний іноземець”: з’явилися подробиці cмeртi молодої дівчини в Києві (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.