facebook

В Болгарії п’яний українець після ДТП ішов на прорив і протаранив дві патрульні машини

Український водій у Болгарії спричинив дорожньо-транспортну пригоду і намагався втекти з місця аварії. Автомобіль-фургон під керуванням українця у болгарському місті Плевен (центр Плевенського адміністративного району) протаранив два службових автомобілі патрульних, які намагалися перегородити йому дорогу і не дати втекти з місця скоєння ДТП.



Про це повідомляє болгарське видання Zetramedia. Водій товарного автомобіля вдарив два патрульних авто, які намагалися спинити його після спричинення автоаварії. Таксі і вантажівка не розминулися в Плевені минулої суботи за 15 хвилин до півночі.

Після інциденту, який стався на бульварі Русе кермувальник фургона здійснив спробу утекти із місця подій, рухаючись у напрямку бульвару Христо Ботева. Перехоплювали порушника два наряди патрульних і загородили йому шлях до втечі. Та порушник пішов на прорив і протаранив «патрулки», завдавши поліцейському майну великої шкоди.

Водій продовжив утікати вулицею Христо Брамбарова, а закінчилося тим, що після тривалої гонки із болгарськими копами на вулиці Гургулят врізався у стіну будинку. Встановлено, що водію вантажівки, громадянину України, 20 років, у салоні під час перегонів із поліцією перебував також 28-річний пасажир, теж наш співвітчизник.

Коли водій дмухнув у драгер, то алкотестер показав у його крові 2,02 проміле. Інші водії транспортних засобів, що зазнали механічних пошкоджень, поліцейські і 46-річний таксист, були тверезими. Призвідцю аварії прокурорським указом болгарські правоохоронці затримали на 72 години.

Читайте також:  Кара небесна: у Римі дорогами плавають льодяні брили (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.