facebook

Винні батьки: у справі про вбивство Кирила поворот, від якого волосся дибки

Прокуратура Київської області оголосила патрульним Володимиру Петрівцю і його 31-річному колезі Івану Приходько підозру за статтею «Вбивство, вчинене групою осіб»

Про це пишуть Вести.юа.

Їм загрожують довічні терміни. У прокуратурі не виключили, що можуть з’явитися і нові підозрювані – на місці злочину знаходилося кілька людей, а зброя, з якої стріляли, ще встановлюється.

Проте близькі копів-вбивць, які в нетверезому стані влаштували стрілянину по банкам поблизу дитячого майданчика, вважають винними у вбивстві п’ятирічного Кирила його батьків.

У Переяславі-Хмельницькому журналісти розшукали дружину одного з підозрюваних. Дружина Петрівця не тільки вважає чоловіка невинним, а й заявила, що в якійсь мірі винні… батьки Кирила!

«



З їхнього будинку можна було побачити, що на галявині стріляють. Як вони могли відпустити свою дитину? Я в шоці. Вважаю акції протесту проплаченими»
, – заявила дружина копа-вбивці.

І додала, мовляв, в той день її чоловік більшу частину часу проводив зі своїми дітьми, 8-річними дівчатками-близнючками – годував їх морозивом, водив в піцерію.

«В обід Вова і Ваня (Приходько) віддали дітей бабусям і поїхали на ту галявину. Нетверезим чоловік був на момент затримання, вночі. А хлопчик був поранений ще вдень. Стріляв мій чоловік чи ні – цього я не знаю. Адже там було ще кілька людей», – сказала Ольга.

Вчора з мамою і бабусею загиблого Кирила зустрілися глава МВС Арсен Аваков і голова Нацполіціі Сергій Князєв. Після вибачень і співчуттів Аваков пообіцяв, що винні отримають адекватне покарання. Нацполіція візьме на себе організацію і витрати на похорони, а співробітники поліції Київщини перерахують сім’ї свій одноденний заробіток.

Читайте також:  "7 кг золота": на Тернопільщині діти на березі річки випадково знайшли скарб

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.