facebook

Франківського активіста звинувачують у побитті дитини (фото)

Вчора в Івано-Франківську чоловік пенсійного віку наніс тілесні ушкодження 11-річному хлопчику.


Про це у мережі Фейсбук повідомила франківчанка Ірина Проскуріна, пише Фіртка.

За словами жінки, чоловік побив її сина через те, що хлопець гойдався на залізній трубі у дворі будинку.

“Цей дідо вчора побив дитину, хлопця 11 років, що має інвалідність. Мого сина. І не просто побив, а непомітно підійшовши зі спини спочатку душив, а потім наносив удари по голові та животі. І це тільки за те,що діти гойдалися на залізній трубі,що у дворі! Добре, що це побачила сусідка із балкону, та відвезла дитину у травмпункт, велике їй «дякую»! Звістно потім зняття побоїв та заява у поліцію. Та чи буде покарана та людина, якщо справа в нашій країні проходить лише по статті «хуліганство»? БУДЬТЕ ПИЛЬНИМИ, якщо ваша дитина гуляє у районі «Флагмана», бо це не перший випадок що цей дід розпускає руки по відношенню до дітей! А ще в його дворі дитячий садок…” – йдеться у дописі.

На фото, яке оприлюднила жінка, франківський активіст Василь Томашевський, відомий у місті своєю участю у різноманітних акціях, громадських слуханнях, сесіях міської ради.

До слова, у коментарях до допису, франківці почали активно розповідати про те, що це вже не перший випадок такої поведінки чоловіка.

У патрульній поліції Івано-Франківської області факт побиття дитини підтвердили. Однак, хто саме наніс тілесні ушкодження наразі встановлюється.

“На лінію 102 звернення не надходило, але було повідомлення від лікаря, що 11-річного хлопчика побив якийсь чоловік. Коли патруль приїхав у травмпункт, хлопчика вже відпустили на амбулаторне”, – повідомив речник патрульної полції Івано-Франківської області Микола Гурак.

Читайте також:  Поїхала у село: у Львові 5-річну дівчинку знайшли за 25 кілометрів від дому



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.