facebook

Нафта торгується різноспрямовано через зростання її запасів у США

Brent подешевшала 65,50 долара за барель.

1617144



Світові ціни на нафту торгуються різноспрямовано в ході торгів четверга, 30 квітня, на тлі даних щодо запасів нафти зі Сполучених Штатів. Так, станом на 7:01 за Києвом вартість червневих ф’ючерсів на північноморську суміш нафти марки Brent знизилася на 0,52% – до 65,50 долара за барель.

Ціна червневих ф’ючерсів на нафту WTI зросла на 0,03% – до 58,6 долара за барель. При цьому нафтові ф’ючерси активно зростали безпосередньо після публікації даних зі США.

Напередодні Управління з енергетичної інформації Міненерго США заявило, що зростання комерційних запасів нафти в країні за тиждень, що завершився 24 квітня, склало 1,9 мільйона барелів (0,4%) – загальна кількість запасів нафти в країні склала 490,9 мільйона барелів.

Показник зростання виявився нижчим за прогнози аналітиків, які очікували, що запаси збільшаться на 2,3 мільйона барелів – до 491,3 мільйона барелів.

“Дані доводять, що зростання запасів нафти в США починає знижуватися, хоча має пройти якийсь час, щоб запаси справді почали зменшуватися”, – зазначають аналітики Capital Economics.

Як повідомляв Кореспондент.net, напередодні нафта дешевшала на очікуваннях публікації щотижневих даних про її запаси у США.
За матеріалами: РИА Новости

Читайте також:  Фондові ринки США закрилися зростанням

Шукайте деталі в групі Facebook