facebook

У вмираючому Борго в провінції Павії (Італія) через 37 років народилася перша дитина

Борго Ca’Sgarioli розташований в районі Олтрепо-Павезе. Два дні тому тут народився Ріккардо. В останній раз бант, який повідомляє місцевим жителям про радісні подій, тут вивішували 37 років тому.

Борго Ка Сгаріолі – справжній оазис спокою і тиші. Цей крихітний населений пункт, що складається з будинків і ферм розташований посеред “моря” виноградників, давно записали в число “містечок-примар”. Однак два дні тому тут сталося справжнє диво: тут народився новий житель, маленький Ріккардо.

Сільвія, остання дитина, що народилася тут 37 років тому, сьогодні живе в Англії. А ось батьки новоспеченого резидента Ка Сгаріолі, Джорджіо Перего, що народився в Мілані, і Роберта Седд з Сардинії, нікуди виїжджати не збираються.




“Ми приїхали сюди три роки тому, побачили цей старий будинок, і закохалися в нього: наша маленька дочка могла грати на природі, далеко від машин і міської суєти, в абсолютній безпеці. Даний момент прекрасно підходить для купівлі нерухомості, іпотечні кредити низькі, і ми купили будинок. Ми – наймолодші жителі в селі; іншим тут перевалило за 70 років”
, – розповідає Роберта.

Коли журналісти запитали батьків малюка, не відчувають вони нестачі в спілкуванні з друзями, не пригнічує їх дивовижна тиша, що панує навколо, вони в один голос відповідають: “У сучасному світі трохи тиші – це як благословення”.

Читайте також:  Та, що важила 900 грамів: у Facebook відбулася зворушлива зустріч лікаря і колишньої пацієнти через 23 роки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.