facebook

Експерт проекту “Поверніть мені красу” розповів франківцям секрети вроди та довголіття. ФОТО/ВІДЕО

У суботу, 26 травня, у кінотеатрі “Люмєр” відбулася відкрита зустріч з вихідцем з Івано-Франківська – лікарем Ростиславом Валіхновським.



Завдяки унікальному дару, колосальному досвіду та фундаментальним знанням хірург Ростислав Валіхновський і його клініка з 2012 року були обрані головним експертом, партнером та учасником таких популярних телевізійних проектів про красу і здоров’я, як «Поверніть мені красу» («1+1»), «Я соромлюсь свого тіла» («СТБ»), «Моє нове життя» («Україна»), «Стосується кожного» («Інтер»), інформує WestNews.

Довідка

Ростислав Валіхновський – засновник та керівник Інституту хірургії Valikhnovski Surgery Institute у Києві з 1998 року. Заслужений лікар України, видатний український пластичний і реконструктивний хірург з більш ніж 20-річним досвідом роботи. Віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних, реконструктивних та естетичних хірургів (ВАПРЕХ), кандидат медичних наук, політичний та громадський діяч.

За результатами роботи та відгуками пацієнтів реконструктивний і пластичний хірург Ростислав Валіхновський визнаний одним з кращих хірургів на території Східної Європи. Його спеціалізація – відновлення зовнішності та лікування найскладніших випадків уроджених та набутих вад тіла й обличчя людини.

Читайте також:  Скажений монстр розірвав пенсіонера на очах натовпу: відео не для слабкодухих(відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.