facebook

Краще пізно, ніж ніколи: італійська пара усиновила 32-річного білоруса

Краще пізно, ніж ніколи!



Днями суд італійського міста Тренто виніс незвичайне рішення: сім’я з регіону Трентіно — Альто-Адідже усиновила 32-річного білоруса, передає Ukr.Media.

Перший раз в Італію білорус потрапив в 11 років. Хлопчик приїхав в сім’ю на оздоровлення через благодійну організацію «Допоможемо їм жити», яка працює з дітьми, які живуть в районах, постраждалих від аварії на ЧАЕС.

З тих пір кожне літо хлопчик бував в гостях у італійців. І навіть після його повноліття зв’язок між ним і сім’єю не перервався.

Для італійської пари, у якої немає своїх дітей, білорус став сином. На їхніх очах він виріс, одружився, знайшов роботу. Зараз чоловіку 32 року, і у нього вже є свої діти.

Білорус займається міжнародними перевезеннями, по роботі, він не раз відвідував італійську сім’ю. Італійці приїжджали до нього в Білорусь.

За двадцять років дружби між італійською парою і білорусом склалися близькі стосунки, які батьки вирішили узаконити.

Цивільний кодекс Італії передбачає два випадки, що дозволяють усиновлення дорослої людини. Перший — щоб передати йому спадщину та прізвище. Другий — щоб забезпечити форму підтримки цій людині. При цьому така дитина отримує ті ж права, що й рідний син або дочка, і стає спадкоємцем.

Єдина умова: батьки, дружина та діти усиновлювача повинні дати згоду на такі дії. Суд міста Тренто порахував, що в цій історії всі умови виконані, і узаконив усиновлення.

Читайте також:  Моделі, студентки та королеви краси: що відомо про коханок Олександра Лукашенка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.