facebook

Завагітніла від свого продюсера і приховувала від всього світу: Вся правда про красуню-солістку The Hard Kiss Юлію Саніну

У неї мільйони шанувальників, вона не одноразово отримувала титул найкрасивішої української виконавиці. Редакція Корупція.Стар дізналася про творчий шлях і особисте житті солістки групи The Hard Kiss

Юлія Саніна народилася в 1990 році в Києві. Її майбутнє було визначено ще з дитинства, адже батьки були музикантами і з народження прищепили дівчині любов до творчості. Уже в три рочки дівчинка виступала в ансамблі, яким керував її батько. Артистка виступала в різних групах і навіть була учасницею багатьох теле та радіопередач. У свої 15 вона змогла закінчити музичну школу, а потім стала солісткою групи Sister Siren.

На її подальшу долю вплинула вища освіта, яку вибрала собі дівчина. На подив усіх її знайомих, вона вирішила стати журналістом, і успішно підробляла в великих виданнях. На одному з інтерв’ю, вона познайомилася з Валерієм Бебко, який тоді ще працював на телеканалі MTV. 18-ти річна талановита дівчина настільки зацікавила чоловіка, що він запропонував їй записати спільну пісню. Результат вразив всіх, і вони вирішили створити свою групу «Val & Sania».



Саме цей момент, можна назвати народженням групи The Hardkiss, яка стала так називатися тільки в 2011 році. Після перейменування, виконавці вирішили поміняти свій стиль і почали писати свої пісні англійською мовою. До групи почала приходити справжня популярність, на концертах ставало все більше і більше фанатів, а потім вони почали збирати величезні стадіони.

У 2015 році, група вже досягає піку популярності, і всі дізнаються шокуючу звістку. Юля народила первістка Данила від продюсера і соліста групи Валерія Бебко. Виявилося, що їх відносини виникли через два роки після того, як вони почали спільні виступи. Але закохані приховували свої почуття від усього світу, навіть від інших учасників групи. Дівчина розповідала, що народження дитини дуже змінило її життя.

Читайте також:  «Труять українців, пошкодуйте дітей!»: у мережі обурились через цукерки Порошенка (фото)

Насправді, з мене хороша мама. Няні я його не довіряла. Перші два місяці після пологів я нікому не давала сина на руки, навіть бабусям. Я була божевільною матусею в цьому плані.

Незважаючи на те, що в сім’ї все чудово, Юлія зізнавалася, що дуже ревнує свого красеня-чоловіка, адже у рок-музиканта величезна кількість фанаток. Рятує те, що на концерти вони їздять разом, і Саніна завжди знає, що відбувається у нього в гримерці.

Я страшенно ревнива і ревнощі у мене викликає абсолютно все. Те, як мій улюблений подивився на кого-небудь. Коли дівчата дивляться на мого коханого. Я розумом розумію, що переживати нема чого — у нас з чоловіком дуже довірчі відносини, але нічого не можу з собою вдіяти.

Зараз сімейна пара продовжує свої виступи в групі, та вже у вересні вони планують випустити новий альбом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.