facebook

Баканов назвав Богдана “смотрящим” за корупційною пірамідою у судовій системі: з’явились нові “плівки Труби”

У Теlegram-каналі “Трубу прорвало”, де оприлюднюються записи з кабінету Державного бюро розслідувань Романа Труби, з’явився новий аудіозапис, на якому нібито голова Служби безпеки України Іван Баканов називає голову Офісу президента України Андрія Богдана тим, хто стоїть на верхівці корупції у судовій і правоохоронній системі країни.

Як зазначається, запис був зроблений під час обіду голови СБУ і директора ДБР у кабінеті останнього.

Труба: В Адміністрації за судову систему відповідає колишній працівник з НАЗК?

Баканов: угу. Дайте списки.

Труба: Я маю на увазі, що є змога у цьому напрямку теж дивитися, працювати.

Баканов: Повинна бути перша справа проти якогось судді. Вони ж всі пишуться. Це ж не секрет. Вони всі в принципі зафіксовані. Але судова система працює таким чином, що вона потім всіх відпускає. Тобто опери всіх ловили, подавали в суд: бандюків, злодіїв в законі – а суд просто за хабаря відпускав.

Потім підключилися прокурори, сказали: що це за фігня, а де ми? Почали відпускати їх трішечки раніше. Суд сказав: так не піде – вони домовилися. Потім міліція сказала: шановні, вибачайте, тоді навіщо ми їх будемо взагалі ловити? Ми їх краще не будемо за гроші ловити. І вони домовилися вже втрьох.

Потім адвокати сказали: ви знаєте, шановні, а де тоді наш заробіток? Тому що ви багато чого порушуєте, коли неналежним чином виконуєте свої функції. І вони почали вчотирьох грабувати як бандюганів, так і чесних людей. Бо з’явилася корупційна зв’язка: адвокат, той хто розслідує, прокурор, суд.

Потім до них п’ятий долучився – це голова Адміністрації. Як смотрящий від… (каже Баканов, показуючи пальцем вгору).

Читайте також:  Згвалтував і пограбував дівчину у день її народження: подробиці трагедії




Запис можна прослухати ТУТ

Нагадаємо, раніше журналісти “WATCHDOGS.Розслідування” отримали неспростовні докази справжності плівок, на яких фігурує ексдиректор ДБР Роман Труба, замовивши експертизу за кордоном.

КАНАДСЬКІ ЕКСПЕРТИ ПІДТВЕРДИЛИ ІДЕНТИЧНІСТЬ ГОЛОСУ ТРУБИ НА ЗАПИСАХ, ЩО ДОВОДИТЬ ПОЛІТИЧНИЙ ХАРАКТЕР ПЕРЕСЛІДУВАНЬ ПОРОШЕНКА – ГОЛОВАНЬ

Нагадаємо, що Генеральна прокуратура України відкрила справу проти ексглави Державного бюро розслідувань Романа Труби.

ВИ НЕ РОЗУМІЄТЕ КУДИ ЛІЗЕТЕ: ТРУБУ ЗМУСИЛИ ПРИПИНИТИ СПРАВУ ПРОТИ КОЛОМОЙСЬКОГО

Також у мережі з’явився аудіозапис розмови ексдиректора ДБР Романа Труби з його “правою рукою” Ігорем Щербиною, який отримує від свого шефа відповіді на тестові завдання конкурсного відбору на посаду слідчих Держбюро розслідувань для трьох своїх людей.

Крім того, були опубліковані аудіозаписи розмови ексголови ДБР Романа Труби з начальником другого відділу Першого управління досудових розслідувань Максимом Резніченком, який звітує про зустрічі з людьми з “орбіти Коломойського” по справі Центренерго.

Нові “плівки Труби”: з’явився аудіозапис розмови голови ДБР зі слідчим, який анонсує обшуки у Гонтаревої.

Раніше в інтернеті з’явився аудіозапис, на якому чутно, як глава Державного бюро розслідувань Роман Труба “радиться” з главою офісу президента Андрієм Богданом щодо наступного виклику до ДБР п’ятого президента України Петра Порошенка.

Також раніше в мережі оприлюднили аудіозапис, де очільнику Державного бюро розслідувань (ДБР) Роману Трубі радять не перейматися “справами Майдану”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.