facebook

Як Івано-Франківськ відзначатиме День міста?

Без помпезних святкувань, більше по-діловому, але таки буде відзначення 353-ї річниці з часу заснування тодішнього Станіслава.

ивано франковск


Як уже повідомлялося, одним з ділових елементів стане Форум партнерських міст, де з представниками польських міст-побратимів молоді фахівці з комунальних підрозділів та громадських організацій обговорюватимуть питання управління, самоврядування, окремих напрямків розвитку обласного центру Прикарпаття. Та будуть й інші заходи, зокрема традиційний фестиваль “Свято ковалів”.

Про це повідомив заступник міського голови Івано-Франківська Богдан Білик.

“Місто святкуватиме 9-10 травня. Головними стануть ті заходи, які проводяться щорічно. Відбудеться черговий фестиваль ковальського мистецтва “Свято ковалів”. В ході фестивалю також проведуть дві великі конференції, по обміну ковальським досвідом із представниками цього роду занять з різних держав.Відбудеться і традиційний “Прикарпатський вернісаж”. Для його проведення ще залишать дерев’яні будиночки в центрі міста. Також додаткові місця для учасників вернісажу виділять на вулиці Низовій”, – розповів Богдан Білик.

Та нагадав, що цьогоріч не буде помпезного святкування. День міста переведуть у більш скромну, ділову платформу.

джерело http://styknews.info/novyny/sotsium/2015/04/21/iak-ivano-frankivsk-vidznachatyme-den-mista

Читайте також:  Призначено додатковий потяг з Києва до Івано-Франківська на 13 та 20 березня

Шукайте деталі в групі Facebook