facebook

Франківці не змогли стримали сліз під час перегляду фільму “Кіборги”. ФОТО

В Івано-Франківську допрем’єрний показ фільму про легендарних захисників Донецького аеропорту “Кіборги” зібрав аншлаг. Багато глядачів під час перегляду не змогли стримати сліз.

Через погодні умови частина знімальної групи не змогла добратися на допрем’єрний показ в Івано-Франківську. Презентація відбулася  без режисера і продюсера.

Начальник Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, кіборг Євген Жуков, який став прототипом героя фільму з позивним “Субота” поділився враженнями від стрічки.

“Коли сидиш в залі і дивишся це кіно, сльоза пробирає. Я разів 3-4 плакав. Я коломиянин, і я цим пишаюсь… Це лише частина історії Донецького аеропорту”, – сказав Євген Жуков.


Військовий нагадав, що війна ще триває, люди мають про це пам’ятати і підтримувати наших військових, які і зараз захищають незалежність України.

Фільм розповідає про два тижні оборони аеропорту. Усі герої картини мають реальних прототипів. Ними стали Олександр Трепак, позивний “Редут”, Андрій Шараскін, позивний “Богема”, Євгеній Жуков, позивний “Маршал”, Кирило Недря, позивний “Доцент”, Євгеній Межевікін, позивний “Адам”.

Їх зіграли актори В’ячеслав ДовженкоМакар ТихомировАндрій Ісаєнко, Роман ЯсіновськийВіктор ЖдановОлександр ПіскуновКостянтин ТемлякРоман Семисал.

Авторкою сценарію є Наталія Ворожбит. Зйомки тривали близько двох місяців.

Для того, щоб передати атмосферу Донецького аеропорту, збудували декорації, ідентичні за розмірами справжньому колишньому аеропорту імені Прокоф’єва.

З кожного квитка, придбаного на фільм “Кіборги”, 5 гривень будуть перераховані на допомогу сім’ям загиблих у боях за Донецький аеропорт.

У широкий прокат фільм виходить 7 грудня.

Читайте також:  Бути з президентом. У Києві покажуть фільм про дружину Саакашвілі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.