facebook

В вишиванках та з військовим парадом: В Маріуполі відзначають річницю звільнення від “ДНР” (фото)

Легкова та броньовані колісна військова техніка в супроводі поліцейських автомобілів, а також підрозділи української армії пройшли по проспекту Миру до Театральної площі.

У місті Маріуполь Донецької області проходить парад, присвячений третій річниці з дня визволення від бойовиків “ДНР”.

Легкова та броньовані колісна військова техніка в супроводі поліцейських автомобілів, а також підрозділи української армії пройшли по проспекту Миру до Театральної площі. Зокрема, в параді брав участь полк спеціального призначення Національної гвардії “Азов”, який в 2014 році також був задіяний у звільненні Маріуполя.

Зачистка Маріуполя від бойовиків пройшла 13 червня 2014 року. У ній брали участь 150 бійців батальйону “Азов”, 2 роти батальйону “Дніпро”, 2 роти Національної гвардії та спецназ МВС.



Під час святкування один із бійців “Азову” освідчився своїй коханій. Загалом же чимало людей прийшли на святкування у вишиванках. На очах у людей посмішки.

“Сьогодні під час святкування я бачив, як наші люди зміцнилися в любові до свого міста та відданості країні. Багато дитячих посмішок, щасливі очі дорослих… Люди за покликом душі прийшли родинами на свято визволення свого міста. До речі, і ще одна родина утворилась під час святкування – боєць “Азову” освідчився своїй дівчині, яка за ним поїхала в наше місто, коли він пішов захищати країну”, – написав голова Нацполіції Донеччини В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у соцмережі. “Маріуполь – це Україна!” – додав він.

Читайте також:  За рік в Україні від вибуху мін загинули 42 дитини, - ООН

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.