facebook

“Сином моїм не будеш”: футболісту збірної України мати заборонила виступати за російський клуб

Півзахисник молодіжної збірної України Юрій Ткачук відмовився переходити в махачкалінський клуб “Анжи” через тиск сім’ї.

“Для мене футбол поза політикою, але ось для моєї сім’ї – ні. Мама сказала, що якщо підпишу контракт з “Анжи”, то більше не буду її сином і вона знати мене не хоче. Тому я пробув там всього 3-4 дні”, – розповів футболіст “Карпат” в інтерв’ю Tribuna.com.

Нагадаємо, Юрій Ткачук народився у Кельменцях Чернівецької області. Перші кроки в футболі зробив у кельменецькій ДЮСШ, згодом захищав кольори іллічівського «Моноліта», з якого й потрапив до системи «Металіста». З 2010 року залучався до матчів юнацьких збірних України різних вікових категорій.

7 травня 2014 року дебютував у складі «Металіста» в Прем’єр-лізі, вийшовши на 90-й хвилині матчу проти «Севастополя» замість Володимира Гоменюка. У єврокубках Юрій Ткачук вперше з’явився на полі 27 листопада того ж року, відігравши усі 90 хвилин у матчі Ліги Європи проти турецького «Трабзонспора».

У червні 2014 року у складі юнацької збірної України віком до 19 років брав участь у чемпіонаті Європи 2014 в Угорщині. До свого активу Ткачук заніс участь у двох іграх, в яких, однак, жодними результативними діями не відзначився.

У березні 2016 року став гравцем іспанського клубу «Атлетіко Мадрид Б». Цього літа Юрій Ткачук перебрався у Карпати Львів.

Читайте також:  Спроба повторного наступу Росії: експерт назвав два міста, які окупанти хочуть захопити найближчим часом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.