facebook

Що сталося з обличчям дівчини, яка цілик рік не вмивалася: результат шокує

Блогер Моллі Грінблат рік не вмивала обличчя та поділилася вражаючими результатами в мережі.

Багато років дівчина страждала від акне. Одного разу дізналася, що деякі косметологи рекомендують відмовитися від умивання – і стан шкіри почне поліпшуватися.

Моллі розповіла:

“У мене акне останні 5 років. І це не просто прищики, це справжня проблема. Звичайно, я спостерігалася у дерматолога. Мені прописували курси “Роаккутана”. Це потужний рецептурний препарат. Він допомагав, але тільки поки я ним користувалася. Варто було зробити перерву, і проблема поверталася в колишньому обсязі. Я перечитала сотні відгуків пацієнтів у мережі про різні схеми лікування. Перепробувала сотні косметичних засобів для проблемної шкіри”.

За словами дівчини, протягом року на обличчя вода потрапляла лише під час приймання душу. Цілеспрямовано не вмивалася, не використовувала миючих та очищаючих засобів.

Вранці Грінблат підставляла обличчя під воду, не вмиваючись руками. Наносила зволожуючий лосьйон з SPF 30. Ввечері протирала міцелярною водою та використовувала зволожуючий крем. На ділянки з висипаннями наносила засіб за рецептом лікаря.

Такої системи я дотримуюся вже рік. Не беру ніяких ліків, не проходжу ніяких косметологічних процедур, не змінюю раціон та не сиджу на дієті. Мені здається, фото “до” та “після” скажуть вам більше, ніж будь-які слова. Я сподіваюся, комусь стане в нагоді мій досвід.



Читайте також:  Маленьки діти постраждали у зіткненні автомобілів: страшна аварія

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.