facebook

Вибух авто ОБСЄ: в Україні викрили задум воїнів Путіна

За даними групи “Інформаційний опір”, відразу після вибуху авто ОБСЄ під Луганськом російські куратори в “МГБ ЛНР” поставили завдання місцевим “функціонерам” бойовиків в “адміністрації голови ЛНР” і “міноборони ЛНР” щодо оперативного вкидання в інформаційний простір тез про причетність ЗСУ до підриву.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник групи “Інформаційний опір” Дмитро Тимчук, пише obozrevatel

“В екстреному порядку були підключені російські журналісти-пропагандисти, які працюють у “ЛНР”. Так, від російського телеканалу Russia Today до робочої групи “МГБ-МО ЛНР” підключений якийсь Павло, який працює з журналістом цього ж телеканалу Романом Тихоновим”, – написав він.

Завданням робочої групи було екстрено виробляти контент для ЗМІ зі звинуваченнями у підриві представників СММ ОБСЄ “української ДРГ”, яка нібито встановила вибуховий пристрій біля населеного пункту Пришиб (Слов’яносербський р-н, Луганська обл.), Де і стався підрив.

Тимчук пояснив, що вибух стався недалеко від населеного пункту Трьохізбенка, який контролюється українськими військовими.

“Це традиційно “жарка” ділянка, що характеризується тим, що ось уже третій рік у період із весни до кінця осені тут, уздовж Сіверського Донця, активно діють ДРГ російсько-терористичних військ. Зокрема, як групи спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ, “працюють” на ротаційній основі, так і ДРГ із місцевих бойовиків і російських найманців”, – розповів він.

За словами Тимчука, характерною рисою “роботи” окупантів тут є суцільне мінування місцевості.

“Також пролити світло на цей інцидент допомогло б вивчення місцевості в цьому районі на пошук інших аналогічних вибухових пристроїв і вивчення їхнього маркування – не викликає сумнівів про приналежність цих ЗУ до армії РФ. Але, звичайно ж, окупанти нікому не дозволять провести таке розслідування”, – наголосив Тимчук.

Читайте також:  Виповнився 15-річний ювілей “яєчного теракту” на Януковича в Івано-Франківську (відео)



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.