facebook

Стали відомі деталі зовнішнього вигляду iPhone 8

У Мережу просочилася інсайдерська інформація стосовно деяких характеристик зовнішнього вигляду анонсованого на осінь цього року iPhone 8.

288961_1

Судячи з усього, в Apple вирішили відмовитися від алюмінієвого корпусу пристрою, і повернутися до практики виготовлення корпусу смартфона з нержавіючої сталі.

У гаджета буде скляний корпус з металевими вкрапленнями. Каркас буде зроблений з нержавіючої сталі. Виробник каркаса поки залишається невідомим, хоча експерти схиляються до розгляду версії з компанією Jabil. Наслідком заміни алюмінію на сталь стане підвищення респектабельності пристрої, що сильніше підкреслить елітний статус iPhone.

Виробництво скляного корпусу буде здійснено при використанні технології «скляний сендвіч». Це повинно посприяти міцності смартфона. Також в новому iPhone очікують більш потужний акумулятор і збільшення дозволу фронтальної камери.

У цьому році Apple планує випуск відразу трьох нових гаджетів. Компанію конвеєрним iPhone 8 і iPhone8s повинен скласти преміальний iPhone Ferrari.

Читайте також:  Втрачені ілюзії...

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.