facebook

Екс-прокурор так напився, що напаскудив у ліфті

В Івано-Франківську правоохоронці отримали незвичайний виклик від сусідів колишнього прокурора, пише газета Експрес. “Працівники поліції застали в ліфті чоловіка із розстібнутою ширінкою і ледь заправленими штанами. Він… справляв потребу в кабіні, — розповідає Микола Гурак, прес-секретар патрульної поліції міста.

prokuratura_81

 

— Згодом сусіди розповіли, що екс-прокурор, добряче хильнувши, брудно лаявся, стукав у двері людям та поводив себе украй агресивно. Копи йому зробили зауваження, він показав пенсійне посвідчення працівника прокуратури, а згодом і посвідчення міської колегії адвокатів. Переконував патрульних, що він дуже добре знає закон й уникне відповідальності через свій досвід роботи в прокуратурі”. Патрульні поліцейські ввічливо хотіли його втихомирити та попросили пройти медичне освідчення. Але зробити це чоловік категорично відмовився.

Та все ж його забрали до відділу поліції. Дорогою він імітував проблеми зі здоров’ям, а коли це не допомогло, просто… скинув штани. За те, що п’яним вештався під’їздом та ще й напаскудив у ліфті, на екс-працівника прокуратури склали два адміністративні протоколи. Він має заплатити штраф, розмір якого визначить суд.

Читайте також:  Це оголошення порвало весь Донецьк! (Фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.