facebook

Сім’я з Калущини розповіла, чому наважилася на участь у популярному телешоу

Як повідомляв WestNews калушанин Олександр Валігурський і його мама пройшли відбір і стали героями восьмого сезону телешоу “Зважені і щасливі”.

Через те, що батько Олександра покинув Наталію ще вагітною, вона вирішила, що дасть своїй дитині все, аби вона ніколи не почувалася бодай у чомусь обділеною. Сашко з ранніх років відчував неабияку материнську любов, адже Наталія робила все, аби її синові було добре. Але не завжди її вчинки були правильними. Зокрема, вона постійно напихала хлопця всякою їжею. Тому вже в 13-річному віці її син важив 135 кг. У цей час Саша займався важкою атлетикою, але мама вирішила, що з підніманням важкого слід закінчувати, адже є ризик пошкодити хребет. Так Сашко перестав займатися спортом і став ще активніше набирати вагу.



Наталя усвідомлює, що через свою гіперопіку розгодувала сина майже до двох центнерів. На проекті хоче виправити цю ситуацію, щоб Сашко мав гарне тіло і обзавівся сім’єю. Сама ж Наталя хоче поліпшити здоров’я, проблеми з яким через зайву вагу з кожним днем непокоять усе більше.

Олександр також відчуває перед матір’ю почуття провини, адже вона присвятила йому все своє життя, а він не виправдав її надій. Тепер його мрія – допомогти Наталі схуднути, щоб та могла відчути себе не лише матір’ю, а й привабливою жінкою, знайшла другу молодість і побудувала особисте життя.

Нагдаємо, 16 квітня відбувся старт та перший день зйомок телепроекту “Зважені та щасливі”, в якому тренером буде богатир з Прикарпаття.

Раніше йшлося, що участь у шоу Василь Вірастюк буде брати як учасник. Василь розповідає, що хоче скинути вагу, щоб йому було комфортно сидіти, стояти, щоб було добре самопочуття. Стронгмен не ставить собі за мету досягти якоїсь певної цифри на вагах. Василь Вірастюк буде худнути під керівництвом подружжя Узелкових.

Читайте також:  Прикарпатський богатир помітно схуд під час участі у популярному шоу. ФОТО

Згодом стало відомо, що франківський богатир Василь Вірастюк разом з В’ячеславом і Мариною Узєлкова він став третім тренером проекту. Це означає, що в таборі схуднення знову три команди, і однією з них доведеться працювати під наглядом найдужчої людини в світі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.