facebook

Крик душі щодо багатодітних матерів-одиначок. А ви згодні?

Нещодавно в Інтернеті з’явилася стаття, яка осуджує всіх матерів-одиначок, які просять допомоги. Доля правди в ній є, але як же людяність? А якох думки ви?

f485a44b782695919d96d8074a1613a3

Уже вкотре попадається мені в стрічці новин плаксива історія про багатодітну матір-одиначку, якій потрібна матеріальна допомога. Імена в історіях різні, але суть одна: 3-5 дітей, чоловік втік, на роботу не беруть, тому що діти, та й в цілому працювати не виходить, тому що діти. Родичів з грошима немає, так що допоможіть люди добрі!


Прочитала я це, вилаялася на тему жіночої дурості і нахабства і почула раптом від знайомих, що я – жорстока, бо як жінка повинна бідну маму зрозуміти, а мужики – козли.

Задовбало! Ні, ну правда, чому я повинна жаліти і матеріально допомагати дурній бабі, яка розмножуватися навчилася, а думати і заробляти на свої забаганки (в даному випадку – на дітей) не навчилася? Її насильно змушували народжувати в такій кількості? Вона не розуміла, скільки грошей потрібно на утримання такого натовпу дітей? Ах, ну да, у неї був чоловік. Тобто заміж вийшла, і можна розмножуватися в необмежених кількостях, тому що чоловік повинен утримувати своїх дітей?

А чоловіка хтось запитав, чи хоче він стільки дітей? Чи зможе він стільки утримувати? Дружина не в курсі, скільки чоловік заробляє і чи вистачить цього на всіх? Ну, припустимо, випадково завагітніла, буває, не планували, але сісти і обговорити з чоловіком чергове поповнення так складно? Ви проти абортів, тому що Бог діточок дав? Так чому ж годувати ваших дітей повинен хтось інший, а не ви і Бог? Чоловік, такий поганий, втік? Так ви ж розпланували все без нього.

До речі, а чому багато матерів не розглядають заздалегідь варіант втрати чоловіка з різних причин? Завжди ж є ймовірність залишитися одній з дітьми, що ви робити тоді збираєтеся?

Чоловік теж брав участь в зачатті, і він повинен допомагати? Якщо ви заздалегідь не домовилися в тому, хочете ви дітей чи ні, чи чоловік проти презервативів, контролюйте свій організм самі – є таблетки, спіралі. Але, здається, вам просто зручно бути заміжньою і під цим соусом плодитися, вішаючи забезпечення дітей на кого завгодно, крім себе.

Розмножуйтеся з розумом і не задовбуйтое проханням про матеріальну допомогу! Віднімати у своїх дітей заради вашої дурості ніхто не захоче.

Стаття розділила користувачів Мережі на два табори. Одні підтримують автора, інші вважають що це не правильно. Хтось бажає, щоб всі, хто підтримують цю статтю, опинилися в такій ситуації.

Читайте також:  На Закарпатті чоловік згвалтував 11-річну дівчинку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.