facebook

50 відтінків розпусти УПЦ МП

«Духовність», «скрєпи», «святая Русь» та ще безліч маячні, яку пропагандує в Україні Московський патріархат, він намагається видати за найвищий моральний орієнтир. Однак, на практиці, самі ж священики УПЦ МП виявляються… збоченцями.

Всю країну сколихнув випадок у Харкові. Журналісти проводили розслідування щодо священики-сепаратиста з однієї із місцевих церков Московського патріархату. Однак, наштовхнулися на куди пікантнішу та цікавішу інформацію.

Священик УПЦ МП Олександр Каневський, окрім богослужінь, займається і «журналістською діяльністю» – видає власну газету під назвою «Батьківський комітет». Видання виходить щомісяця, тиражем близько 20 тисяч екземплярів. Заголовки рясніють традиційними російськими пропагандистським штампами – гомосекузалізм в ЄС, інцест, «бандерлоги» та безліч іншої нісенітниці. Активно веде «святий отець» і свої сторінки у соцмережах. Зокрема, в 2014 році він закликав до референдуму у Харкові. Та найцікавішими виявилися «моральні вподобання» священика. Журналісти виявили відео, де чоловік, дуже схожий на отця Олександра Каневського, займається садо-мазо з дівчиною легкої поведінки. На відео чоловік вправно орудує шкіряним батогом. Детальніше можна побачити тут:

Сексуальний скандал за участі священиків УПЦ МП виник і в Рівненській області. Сексуальні утіхи “святих отців” викликали гостре обурення у православних віруючих. Це стало поштовхом до того, що стіни обласного єпархіального управління УПЦ МП “прикрасили” написами “бордель”, які є натяками на нетрадиційну орієнтацію священиків та їх махінації з грошовими коштами.

Тому Московський патріархат стрімко втрачає вірян. За даними останніх соціологічних досліджень, майже 70 % вірян в Україні – православні. Соціологи опитали більше 2-х тисяч респондентів по всій Україні, крім окупованих територій. Похибка не перевищує двох із половиною відсотків. Найчисельнішою залишається церква Київського патріархату. А Московський патріархат зараз має всього 12% прихильників в Україні, це майже на третину менше в порівнянні з даними 2010 року.

Читайте також:  Важливо те, що поруч з нами: соцролик, який змусить вас розридатися

Сергій Стецюк – спеціально для “Український Простір Прикарпаття”

За матеріалами:

https://www.youtube.com/watch?v=ic99X-ef18o


https://www.0332.ua/news/1562792

https://tsn.ua/video/video-novini/50-vidtinkiv-viri-svyaschenik-z-harkivschini-viyavivsya-zbochencem-ta-separatistom.html

 

Шукайте деталі в групі Facebook