facebook

Instagram запускає прямі відеотрансляції

Популярний соціальний сервіс для обміну фотографіями і відеозаписами Instagram додав можливість трансляції живих відео, як у соцмережі Facebook
Про це пише Engadget.

im578x383-instagram_ITC.ua

Самі по собі ці трансляції зникають по завершенні, зберегти їх для повторного перегляду або для тих, хто пропустив, не вийде. Цим вони і відрізняються від фотографій і звичайних відео в Instagram Stories. Розгортання прямих трансляцій буде проходити поступово і, за оцінками розробників, може зайняти кілька тижнів, так що одні користувачі отримають доступ до функції раніше, інші – пізніше.

Для запуску трансляції живого відео передбачена нова кнопка Live. У момент початку трансляції додаток автоматично розсилає повідомлення всім передплатникам користувача, а ті можуть залишати лайки і коментарі під віконцем з трансляцією. Автор трансляції може закріплювати той і інший коментар або зовсім вимкнути цю можливість.

Друге нововведення – фото і відео, що самовидаляються, які можна відправляти в особистих повідомленнях. Вони нагадують Instagram Stories, однак ділитися ними можна з одним або кількома друзями, а не з усіма передплатниками відразу. Для надіслання такого повідомлення передбачена спеціальна кнопка в правому верхньому кутку головного екрану.

Читайте також:  Сьогодні ввечері франківці не зможуть відслідковувати рух маршруток

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.