facebook

Apple представила нову операційну систему iOS 10

У цій версії передбачена низка новацій – зміни торкнулися екрану блокування, Siri, клавіатури, фотогалереї та особистих повідомлень

Компанія Apple офіційно випустила нову операційну систему для мобільних пристроїв – iOS 10. Вона доступна для всіх моделей iPhone, починаючи від iPhone 5, а також для iPad, починаючи з iPad mini 2. Про це повідомляє “Укрінформ” з посиланням на 4pda.

82496


Як зазначається, нова система доступна у формі безкоштовного оновлення. Крім того, її можна завантажити через iTunes.

Як стало відомо, зміни в системі торкнулися екрану блокування, голосового помічника Siri, клавіатури, фотогалереї та особистих повідомлень. Зокрема, програма Siri стала відкритою для сторонніх додатків, оновлена фотогалерея тепер розпізнає обличчя та об’єкти, а клавіатура може підказати відповідь на поставлені питання.

Крім того, екран відтепер буде автоматично показувати попередження про дзвінки та інші події при найменшому переміщенні iPhone. За допомогою технології 3D Touch можна буде відразу відповісти на повідомлення.

Повідомляється, що у сервісі особистих повідомлень з’являється безліч нових ефектів і стікерів. Крім того, у користувачів тепер є можливість написати повідомлення від руки прямо на touchscreen, і воно з’явиться у вигляді рукописного тексту.

Паралельно Apple випустила нову версію програмної платформи watchOS 3 для годинників Apple Watch. Нововведенням цієї системи стала функція Scribble, що вміє динамічно розпізнавати літери, які користувач малює на екрані Apple Watch, і переводити їх у текстові повідомлення.

Нагадаємо, у серпні Apple виявила дефект операційної системи iOS, який використовувався для шпигунства.

Читайте також:  Топ-10 найшвидших смартфонів за версією AnTuTu за 1 квартал 2016 року

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: , ,

Джерело.