facebook

“Українські диверсанти” в Криму. Користувачі СМ глузують з кремлівської пропаганди (+ФОТО)

Банда “ДеНеРо” звинувачує СБУ в убивстві “Матароли”, в Криму знову зловили “дівєрсантав”. Уже зовсім скоро ЦРУ, БНД, МОССАД і МІ-6 будуть проситися на навчання в СБУ!!! Про недолугі спроби компрометації України на міжнародній арені – в матеріалах експертів соцмереж.

D



mitry Tymchuk
: «Чи був Д.Штибліков українським диверсантом в Криму? Така ж ймовірність, що «Моторолу» гримнули інопланетяни, яким просто не сподобалася руда мавпа, яка гадила в донецькому ліфті. Тобто ймовірність в обох випадках є, тільки, як би сказати м’якше, надто вже незначна.

ФСБ РФ, яка намагається реабілітуватися після минулого трагікомедійної історії з «українською ДРГ» в Криму, на потіху публіці щосили почала скакати на тих же граблях з безпросвітно тупою брехнею і маніпуляціями. Судіть самі:

– ГУР МОУ, агентом якого Штибліков нібито був (при цьому, проходячи військову службу, не мав ніякого відношення до ГУРу), могло завербувати його тільки до анексії Криму (після анексії всі публічні особи, хоч найменшим чином висловлювали коли-небудь проукраїнську позицію, автоматом виявилися «під ковпаком» тієї ж ФСБ). Тобто – тоді, коли ГУР МО України не мало законного права проводити операції на території України, в тому числі операції з вербування;

– Використовувати публічну особу для проведення диверсій – саме по собі завдання сумнівне. Відомий аналітик та експерт, тягали по місту з авоською з тротилом і автоматом на шиї – видовище, яке можуть собі уявити, очевидно, лише роботяги з ФСБ. Хоча, цілком може бути, ФСБ-ГРУ-СВР РФ так і працюють, але тоді щиро шкода російські спецслужби;

– Дивним чином затримання «української ДРГ» в Криму співпало з ескалацією конфлікту на Донбасі, і все це разом – напередодні вироблення в рамках нормандської четвірки «дорожньої карти» з Донбасу, яку нам пообіцяли показати в кінці листопада ц.р.

Останній момент дає відповідь на всі питання. Намагаючись тиснути на Київ, продавлюючи своє бачення «дорожньої карти» (а саме – послідовність «відведення озброєнь-взяття кордону під контроль-місцеві вибори-особливий статус Донбасу»), Москва застосовує всі можливі методи. Тому до появи «дорожньої карти» нам вже точно не варто чекати затишшя в зоні АТО, а також варто очікувати подальших провокацій російських спецслужб, у яких одна задача – виставити Україну в образі держави-терориста і послабити таким чином її позиції на переговорах за участю Заходу. Так що Штибліков хоч і не перша ластівка в шизофренічних іграх ФСБ, але, на жаль, і явно не остання».

Yevheniy Kuzmenko: «До речі, не забудьте мені нагадати. Коли зберуся в диверсійну бандерівську вилазку в район Бахчисарая – прихопити з собою:

– Гостро відточену кредитну візитку (або візитну кредитку) від Яроша;

– Томик Бандери;

– Ще томик Бандери (на всякий випадок);

– Іконку із зображенням Гітлера;

– Броньовану вишиванку;

– Брикети з розчинним салом;

– Накладний оселедець (для ритуальних вбивств російських воїнів);

– Похідний рюкзак (він же розкладні шаровари);

– Збірник народних пісень “Ой, на горі два дубки …”;

– Підручник з кілерського гопаку;

– Миттєво діючий отруйний борщ в кубиках (щоб підкинути в їдальню санаторію Міністерства лісового господарства “Росія” (м.Євпаторія));

– Черевички для швидкісного гірського бігу; Будьмо!»

Maksym Maiorov: «Дізнався, що серед затриманих вчора у Севастополі – двоє моїх друзів: Dmitry Shtyblykov та Aleksey Bessarabov. Їх обізвали “диверсійно-терористичною групою” і звинуватили у підготовці атак проти об’єктів військової та цивільної інфраструктури. Само-собою, “вилучили вибухівку”, само собою, “в усьому зізналися”.
Чекістські традиції 1937 року живуть-процвітають за поребриком та за Перекопом.
До анексії Криму Дмитро з Олексієм були аналітиками Центру “Номос”: з’являлися “в телевізорі”, видавали журнал, організовували та брали участь в міжнародних конференціях. Їх добре знали політичні експерти, журналісти, дипломати.
На відміну від мене та ще багатьох, вони не виїхали з Криму. Різні життєві обставини змусили чимало людей на свій страх і ризик залишитися під окупацією. Звісно, Дмитро з Олексієм припинили будь-яку публічну діяльність, щоб не наражати на небезпеку себе і близьких. Зосередилися на своїх особистих справах, жили тихо, як і більшість адекватних людей у сучасному Криму. Я б на їх місці так не ризикував. Мене не було вдома з весни 2014 року, і чим далі, тим більше переконуюся у слушності свого рішення.
Думаю, друзі стали жертвою чергої команди на кровопускання. Можливо, це “симетрична відповідь” на затримання російської агентури нашою Службою безпеки; можливо, чекісти закривають річний план на вилов “українських дрг”; а може з Кремля замовили свіжі матеріали для потреб власної дипломатії після перемоги Трампа. Будь-яка з цих причин могла стати приводом для активізації людоловів. Не сумніваюся, що всі наші, які досі залишаються в окупованому Криму, давно пораховані та обліковані. Вони насправді – заручники, які заспокоюють себе оманливою думкою, що про них забули.
Дуже сподіваюся, що в той чи інший спосіб затриманих вдасться звільнити!»

©Natali – спеціально для “Український простір Прикарпаття

За матеріалами публікацій:

https://www.facebook.com/dmitry.tymchuk/posts/1005443116251010

https://www.facebook.com/yevheni.kuzmenko/posts/1095424047177947

https://www.facebook.com/maksym.maiorov/posts/1421676711193900

https://www.facebook.com/akomarofff/posts/1391619470878506

Читайте також:  СБУ затримала в Одесі диверсійну групу із 27 осіб - Цеголко

Шукайте деталі в групі Facebook