facebook

Використовуй знання з розумом: сексолог назвав 7 головних ерогенних зон на пенісі (інфографіка)

По чутливості головки пеніса його легко можна порівняти з клітором.

Сексолог Алекс Мей розповів, які місця на члені чоловіка більш чутливі, ніж інші. Про це пише Cosmo.

Ерогенні зони пеніса “Щічки”


Виступаючі при ерекції частини головки. По чутливості ці зони пеніса легко можна порівняти з клітором. Ніжно торкайся “щічок” язиком або подушечками великих пальців, повільно збільшуючи інтенсивність своїх ласк.

Купол
Частина пенісу, яка знаходиться над вуздечкою. “Одягай” на цю ерогенну точку пеніса злегка витягнуті губи, поступово підсилюючи натиск.

Бокові сторони віночка
Ти подаруєш коханому особливо витончене задоволення, якщо будеш водити м’яким і розслабленим язиком цими точками – то праворуч, то ліворуч. Постарайся в цей момент зовсім не торкатися до інших місць на голівці.

Тильна сторона віночка
Знаходиться із зворотного боку від вуздечки. Погладжуй мовою або центральною частиною долоні, використовуючи мастило або слину.

Гирло уретри
Ніжно торкайся до нього кінчиком язика, але обов’язково запитай у партнера, чи подобається йому те, що ти робиш. Деякі чоловіки відчувають біль, коли пестять цю чутливу зону пеніса, або зовсім нічого не відчувають.

Стовбур “Відгукується” на зворотно-поступальні рухи рук або рота.

У другому випадку задій губи, язик і щоки як можна активніше!

Вуздечка
Неквапливо води язиком по вуздечці, щоб звести партнера з розуму. Долонями йому теж сподобається, але в цій зоні стільки нервових закінчень, що без мастила або великої кількості слини просто не обійтися.

Читайте також:  "Мій пеніс повністю відірвало": чоловік розповів про життя з біонічним статевим органом (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.