facebook

Добровольця з Прикарпаття звинуватили в розбоях, угонах та викраденні людей (фото)

Слідчим управлінням ГУ НП України в Донецькій області проводиться досудове розслідування за кримінальним провадженням, в якому об’єднано майже 30 тяжких злочинів, вчинених з серпня по листопад 2014 року на території Добропілля, Українська, Селидового, Гірника.

02(1584)


Наразі в результаті тривалого процесу збору доказів та комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронцями встановлено шість осіб, причетних до вказаних злочинів, пише ГУ НП.

Підозрювані – жителі Запорізької, Дніпропетровської, Одеської, Сумської, Івано-Франківської областей віком 30-45 років, які з липня 2014 року певний час перебували у лавах одного з добровольчих батальйонів та знаходились у зоні проведення АТО.

До вказаних областей на початку січня 2016 року були відряджені оперативні спецгрупи поліції Донеччини для затримання зловмисників та проведення обшуків за місцем їх мешкання.

В результаті ретельно спланованих заходів упродовж останніх двох тижнів було затримано п’ять чоловік, які на теперішній час заарештовані, ще один перебуває у розшуку.

За місцем мешкання затриманих (за межами Донеччини) поліцейськими вилучена зброя та боєприпаси (автомат Калашникова, пістолети, набої, гранати, гранатомети), а також велика кількість ювелірних виробів, комп’ютерної техніки та інших цінностей, викрадених у потерпілих.

Читайте також:  У Надвірній внаслідок ДТП помер 22-річний водій мотоцикла

Шукайте деталі в групі Facebook