facebook

“У нас таке було в 90-х”: мережу обурив вигляд вбиральні в одній із черкаських шкіл

Користувачі одної із соцмереж обурилися дописом, в якому українець Вадим Шестаков виклав ілюстративне фото і зазначив, що саме такий вигляд має вбиральня в одній із шкіл Черкас.

Чоловік каже, що хоч він і прикріпив не справжню картинку, проте в 2024 році досі існують туалети такого формату. Зокрема, він акцентував на тому, що у приміщенні немає перегородок, через що діти не мають приватності.

Про це Шестаков написав у Facebook. Він поділився також посиланням на петицію з проханням облаштувати кабінки у вбиральні закладу освіти. Українці зазначали, що такий вигляд туалети мали у 90-х роках, але не думав, що таке може бути у наш час.

“У нас таке було в школі, але це було в 90-х. У 2024 це якась с*ака”.

Користувачі також зазначали, що відсутність приватності у школах минулого відклало на них неабиякий слід.

“Я думала, це в далекому совковому минулому залишилося. В дитинстві це мене прям дуже стресувало, щоб сходити нормально в туалет, або на уроках виходила, або чекала до дому. Ніколи не розуміла, як то можна спокійно ходити в туалет в присутності інших”.



“Мені досі про це сни сняться. Я не жартую. Я уві сні не можу знайти закрите місце, щоб сходити в туалет. І це 100% зі школи”.

“Моя дитина соромилася ходити в школі в такий туалет, терпіла завжди до дому. Те, що на фото нема цих перегородок, так думаю, це тимчасово, а ось самі підходи до цього. Процедури”.

У самій петиції висловили необхідність розглянути можливість привести до ладу вбиральню в Черкаській школі № 32. У тексті йдеться, що відповідно до санітарного регламенту у туалетах мають бути кабінки з непрозорими дверцятами, які замикаються зсередини. Для того, аби документ взяли на розгляд, його має підписати 500 осіб.

Читайте також:  "Руки відрубати... Я б їй ту кашу в морду кинула б, скотина": мережу шокували кадри з їдальні української школи (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.