facebook

Насувається снігова буря: навіть синоптики збентежені – названі дати та області

Схоже, тепла та сонячна весна вирішила зробити перепочинок
Не встигли українці порадіти сонцю та теплу, як синоптики заявили про похолодання зі снігопадами. Так, 18 та 19 квітня у західних та північних областях варто очікувати інтенсивні опади. Про це свідчать дані сервісу моніторингу погоди Ventusky.


Вранці та вдень, 18 квітня, у Львівській та Чернівецькій областях температура повітря знизиться. Очікується випадання опадів у вигляді дощу із мокрим снігом. Надвечір піде сніг, який триватиме вночі.

Зранку, 19 квітня, сніг очікується у Львові та області. У Чернівецькій області також очікується нетривалий снігопад.

Нагадаємо, синоптики обіцяють на сьогодні хмарну погоду з проясненнями. Вдень в Україні окрім південного сходу прогнозуються короткочасні дощі, місцями навіть із грозами.

Вітер південно-західного напрямку, а вдень з переходом на північно-західний і зі швидкістю 5-10 метрів за секунду. Повітря прогріється до показників +14 – +19, а на півдні навіть до +22.

У Києві сьогодні, 6 квітня, буде хмарно з проясненнями, вдень промчить короткочасний дощ з грозою. Вітер південно-західного напрямку та зі швидкістю 5-10 метрів за секунду. В області вдень варто очікувати +14 – +19, а в самій столиці – +15 – +17.

Читайте також:  -16 і сніг по коліна: до України суне страшна негода

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.