facebook

Коли в Україні потепліє: синоптик назвала дату, але попередила про “сюрприз”

Потепління прийде дуже скоро, але одна неприємна деталь може зіпсувати теплі дні.



Погода в Україні у найближчі дні буде з дощем і мокрим снігом, у більшості областей не варто очікувати сонячної погоди. Потеплішає в нашій державі у вихідні, 16 і 17 березня.

Проте в неділю, 17 березня, погода принесе неприємний сюрприз – може бути дощ. Таким прогнозом погоди поділилася синоптик Наталія Діденко.

“Потепліє вихідними, гуляти чи кудись поїхати краще в суботу, бо в неділю може бути дощ. Така неістерична стримана погода триватиме. Сильного прориву високої температури повітря не видно, але й якогось аномального похолодання – також”, – зазначила Діденко.

Погода в Україні 14 березня
У четвер, 14 березня, в більшості областей України буде як не щільна волога хмарність, то дощ з мокрим снігом. Сонце може визирнути лише у певних місцях у західних, північних та подекуди центральних областях.

“Сильний південно-східний вітер можливий лише в східних областях та Приазов’ї, на решті території помірний чи й навіть слабкий”, – розповіла Діденко.

Температура повітря 14 березня упродовж дня становитиме від +3 до +8 градусів, на Закарпатті та півдні Криму від +9…+14 градусів.

У Києві вдень у четвер буде без істотних опадів. Невеликий дощ, місцями з мокрим снігом, ймовірні лише вночі.

Читайте також:  Частина Італії пішла під воду після потужних злив і торнадо: фото і відео потопу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.