facebook

Коли закінчиться глобальна війна: астролог назвав найважчий рік для України

За прогнозом астролога війна Росії проти України може закінчитись в 2026-2027 році, однак це не буде кінцевою точкою глобальної війни.



Ситуація на фронтах російсько-української війни буде стабільною протягом всього року, повітряних ударів по території України стане значно менше. Про це в коментарі ТСН.ua розповів астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян.

За його словами, в 2024 році не варто очікувати початку переговорів України і Росії.

“Я би не сказав, що цього року ми десь сильно відступимо назад чи сильно підемо вперед. І не скажу, що в цьому році має закінчитися війна чи будуть перемовини. Це дуже малоймовірно. Якщо і може закінчитися війна, то десь до березня 2025 року, тоді можуть бути перемовини”, — каже Володимир Бадіян.

Астролог також зауважив, що активні бойові дії на території України будуть тривати до 2026-2027 року, однак це не буде кінцевоою датою закінчення війни.

“Це буде якась проміжна точка, бо кінцева точка війни буде 2029 року. Глобальний конфлікт між Росією і Україною, що почався 2014 року, завершиться наприкінці 2029 року. Чим закінчиться — я зараз не можу сказати”, — розповів Володимир Бадіян.

Володимир Бадіян наголошує на тому, що наразі Україна переживає найскладніший, піковий момент.

“2024 рік для нас найскладніший буде. Найнебезпечнішим був 2022 рік, а 2024 рік і початок 2025 року будуть трансформаційними для нас. Трансформаційний — це означає зміни, по-перше, в керуванні армією, які вже сталися. Також ми перейдемо на якесь нове озброєння. Воно більше буде нам передаватися, це нас буде рятувати”, — вважає астролог.

Читайте також:  На українців чекає новий курс долара: скільки коштуватиме валюта після Нового року

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.